toilet pot verstopt Zaanstad

https://rioolservice-haarlemmermeer.nl/wp-content/uploads/2019/06/doucheput-stinkt-Zaanstad-400x144.jpg

toilet pot verstopt Zaanstad

020-7651482  & 075-2071045 ☎

wc ontstoppen , toilet verstopt, keuken, verstopte wc, bad, douche ontstoppen.

Welkom bij ROH, wij zijn een loodgietersbedrijf dat zich richt op het ontstoppen van uw afvoer, toilet, keuken, wc, bad, douche en alle andere verstoppingen binnen uw huis tot aan de hoofdaansluiting op het riool. Wij zijn bereikbaar in Noord Holland op de volgende nummers.
Riool Service verstopte wc toilet  020-7651482  !! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !!  075-2071045 ☎ .
Onze loodgieters ontstoppen uw  verstopte wc of toilet in 95% van de gevallen binnen 30 minuten.

toilet pot verstopt Zaanstad

Als de pot verstopt raakt wil je deze snel weer laten werken. Maar voordat u zelf aan de slag wilt gaan, moet u voorbereid zijn. Daarom is het verstandig eerst wat oude kranten of oude doeken om de pot heen te leggen. Vervolgens kunt u proberen door middel van een plomper de pot te ontstoppen. 020-7651482  !! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !! Westzaan , Vrouwenverdriet , Middel , Zaandijk , Koog , Koog Aan De Zaan , Assendelft , Wormereer , Wormerveer , Langeheit , Nauerna , Nauwerna , Haaldersbroek , Krommenie , Westzaner-overtoom , Zaandam , ‘t Kalf , Het Kalf , Kalf , Busch En Dam , Zaanstad 075-2071045 ☎ Dit doet u door middel van de plomp met zijn zuignap op de afvoer van de pot te zetten en de hendel naar beneden te duwen. Hierdoor creëer je een vacuüm met het verstoppingsmateriaal. Door vervolgens de hendel van de plomp een aantal keer naar beneden te duwen en weer omhoog te trekken kunt u ervoor zorgen dat de verstopping omhooggetrokken wordt door de zuigkracht van de plomp. Probeer vervolgens, met een zak of rubberen handschoen om uw hand, de verstopping uit de pot te halen wanneer deze niet is blijven zitten in de plomp. Het water zal vervolgens goed kunnen doorstromen. Is het u niet gelukt de verstopping zelf weg te krijgen, neemt u dan contact op met een rioolspecialist.

Douche verstopping Zaanstad

Bent u toch vergeten de haren te verwijderen en is de mogelijkheid tot het vormen van zo’n haarbal toch opgetreden? Dan is de kans groot dat het water niet langer meer goed kan doorstromen of zelfs volledig wordt geblokkeerd. Wanneer dit het geval is blijft het water staan of loopt vertraagd door waardoor bij een lange douchebeurt de gehele badkamer kan vollopen met water. Het is daarom belangrijk snel de douchebeurt te staken wanneer u merkt dat het water niet meer wegloopt.

020-7651482  !! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !!  Westzaan , Vrouwenverdriet , Middel , Zaandijk , Koog , Koog Aan De Zaan , Assendelft , Wormereer , ‘t Kalf , Het Kalf , Kalf , Busch En Dam , Zaanstad 075-2071045 ☎

Verstopping verhelpen doucheputje

Het is natuurlijk wenselijk dat de verstopping in de badkamer zo snel mogelijk wordt verholpen. Dit kunt u vaak zelfstandig al voor elkaar krijgen. Een verstopping die optreedt door haar kan in principe op alle plekken in de doucheafvoer optreden, maar komt geregeld oppervlakkig voor. Wanneer deze zich daadwerkelijk oppervlakkig bevindt, kunt u door middel van de doucheput schoon te maken in de meeste gevallen de verstopping al verhelpen. Een douchputje reinigen doet u door het losschroeven van het roostertje die zich bovenop de doucheafvoer bevindt. Wanneer deze los zit kunt u de haren die zich hieronder bevinden verwijderen. Wanneer hier zich niets bevindt of het water hierna toch nog niet wegstroomt, kan het zijn dat de verstopping zich dieper bevindt of een andere oorzaak kent. Soms kan dit ervoor zorgen dat dan ook een andere oplossing benodigd is. Hier komt u achter door een onderzoek van een rioolspecialist. Deze kunt u inschakelen wanneer u de verstopping zelf met de bovenstaande of een andere oplossing niet ontstopt krijgt. 020-7651482  !! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !! Wormerveer , Langeheit , Nauerna , Nauwerna , Haaldersbroek , Krommenie , Westzaner-overtoom , Zaandam 075-2071045 ☎

verstopping verhelpen Zaanstad

Omdat het onbruikbaar zijn van het toilet erg vervelend is, kunt u het beste de verstopping zo snel mogelijk proberen te verwijderen. Dit kun u zelf proberen door bijvoorbeeld met de hand de verstopte producten weg te halen. Wanneer u dit doet, is het verstandig een rubberen handschoen aan te trekken zodat u niet letterlijk met uw hand in het toilet hoeft te wroeten. Wanneer u de verstopte producten niet te pakken krijgt, kunt u ook proberen de plomp te gebruiken. Dit is een houten steel met daaraan een zuignap. Met die zuignap kunt u een hogere drukkracht genereren in de toiletafvoer. Hierdoor komen de producten die de verstopping veroorzaken doorgaan los en kunt u deze eruit halen. Mocht het u toch niet lukken de verstopping zelf op te lossen, dan is het verstandig de hulp van een specialist in te schakelen.

Verstopping door vet- en voedselresten

Wanneer ondanks uw voorzorgsmaatregelen de keukenafvoer alsnog verstopt is geraakt, kan dit door een veelal oorzaken komen. Twee grote boosdoeners zijn vet- en voedselresten. Deze resten zorgen vaak voor de verstoppingen. Vet- en voedselresten kunnen zich gemakkelijk opstapelen wanneer de keukenafvoer niet regelmatig gereinigd wordt of gebruikt wordt als afvoerputje om bijvoorbeeld de jus uit de pan in te legen.

riool verstopt Uitgeest

  4.5
  4,5 rating

  4.5 out of 5 stars (based on 156 reviews)
  Excellent60%
  Very good35%
  Average3%
  Poor1%
  Terrible1%

  Alle recensies

  Call Now ButtonBel ons nu !

  U kunt ons bellen voor meer info!