Toilet verstopt

 

Toilet verstopt , lees de oplossing!
Een toilet ontstoppen doe je zo!

ontstoppingsbedrijf uit Hoofdorp

Je bent in het huis van een vriend als de natuur je roept. Dus je zorgt voor zaken en spoelt het toilet door – en er gebeurt niets. Na een snelle scan van de badkamer, realiseer je je dat er geen ontstopper in zicht is. Dit is wat je moet doen.

Laat het hete water in de gootsteen lopen
Deze truc kan werken voor een verstopt toilet op de plaats van iemand anders of de jouwe, maar het is zeker het meest nuttig voor degenen onder ons die zich gemakkelijk in verlegenheid brengen als we weg zijn van de woning. Om dingen weer in beweging te krijgen, adviseren de specialisten van ontstoppingsbedrijf uit ROH dat je wat warm water nodig hebt om in de wc-pot te gieten. Maar de gootsteen zal waarschijnlijk een tijdje nodig hebben om op te warmen en je water geven dat heet genoeg is om nuttig te zijn. Laat het dus draaien op maximale warmte.

Gebruik vloeibare handzeep of shampoo
Terwijl het water opwarmt, kijk je rond voor wat vloeibare zeep. Afwasmiddel is ideaal, maar je zit vast in de badkamer, dus je zult er misschien niets van vinden onder de gootsteen. Gelukkig is vloeibare handzeep voldoende. Shampoo kan zelfs in een mum van tijd werken. Als je er een paar vindt, giet je er veel in de wc-pot. Het zal dienen als smeermiddel voor wat de klomp ook veroorzaakt.

De specialisten van het ontstoppingsbedrijf ROH met vestigingen in Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Arnhem Hoofddorp Tilburg en Den Bosch adviseren hier verder te lezen zodat je de verstopte in Hoofddorp snel kunt oplossen.

Dump heet water in het toilet en wacht
Nu je je glijmiddel op zijn plaats hebt, zoek je een beker of een container – gebruik je de tandenborstelhouder als dat nodig is – en begin je met het gieten van heet water uit de gootsteen in de toiletpot. Nogmaals, hoe warmer hoe beter hier. Maar spoel nog niet! Zodra je dit hebt toegevoegd (of zoveel als je kunt zonder overmatig te riskeren), dan is het tijd om te wachten,  en laat de zeep en het warme water zijn magie werken.

Doe het allemaal nog een keer
Na een paar minuten moet de zeep zijn weg naar beneden in de verstopping vinden en moet je het waterniveau van de toiletpot een beetje naar beneden zien gaan. Voeg wat meer vloeibare zeep en heet water toe en geef het nog een paar minuten.

Een andere optie bij een verstopt toilet

Als je de zeep hebt geprobeerd met heet water en het toilet is nog steeds verstopt, zou je deze verstopping fysiek moeten kunnen hanteren. Reik naar de toiletborstel of zoek een draadhanger die je kunt afwikkelen – je kunt zelfs je hand in een vuilniszak steken als je echt wanhopig bent – en naar beneden in het afvoergat stoten. Het zal vies zijn, ja, maar je kunt altijd dingen opruimen nadat de verstopping is verdwenen. Niets ruïneert een feest bij een overlopend toilet. Of bel ons ontstoppingsbedrijf landelijk op ☎ 085-0479626 ☎ of Amsterdam 020-7651482 Utrecht 030-2006360 Rotterdam 010-3108399 Eindhoven 040-2092085 Arnhem 026-2001425 Hoofddorp 023-2001414 Tilburg 013-2083113 of regio Den Bosch op nummer 073-2001880 om die vervelende verstopte Wc of toilet direct te repareren en de ontstoppingswerkzaamheden opnieuw te voorkomen!  We hebben tientallen jaren ervaring met verstopte toiletten in Nederland, onze afvoerreiniging diensten zijn werkzaam in diverse regio’s met vestigingen in:
Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Arnhem Hoofddorp Tilburg en Den Bosch

en garanderen dat we absoluut alles wat verstopt is in elke afvoer kunnen repareren.[/vc_column_text]

Call Now ButtonBel ons nu !