Recensies

Alle reviews

4.5
4,5 rating
4.5 out of 5 stars (based on 156 reviews)
Excellent60%
Very good35%
Average3%
Poor1%
Terrible1%

Riolering vervangen

5,0 rating
juli 19, 2019

Mijn riolering was erg verouderd, en is daardoor meerdere malen verstopt geraakt. Zowel voor het doorspuiten als voor een evt. vervanging werd de hoofdprijs gevraagd door andere bedrijven. Arjan kwam met een meer dan redelijke offerte voor een vervanging. Binnen een paar dagen na het ontvangen van zijn offerte was er opnieuw een verstopping. Arjan heeft deze gratis verholpen. Tevens kwam hij na een controle van de kruipruimte tot dezelfde conclusie (verzakking) als de andere bedrijven, maar dan wel zonder het inzetten van dure middelen. Hij heeft de riolering daarna op een nette manier vervangen en zich aan de opgegeven prijs gehouden. Er was zelfs een kleine meevaller (minder materiaal nodig), dit heeft hij keurig van de rekening afgehaald. Verder waren Arjan en zijn collega’s vriendelijk, vrolijk, en professioneel. Erg tevreden!

A.M. van Prooijen

Toilet ontstoppen verstopte afvoer pijp

5,0 rating
mei 22, 2019

Bedankt voor uw hulp met het ontstoppen van onze afvoer. ?

Dora

Ook ik ben te vrede

3,0 rating
maart 19, 2019

Nou het was mij erg spannend of het allemaal ging lukken, maar binnen nog geen 45 minuten waren mijn douche afvoerput, en mijn wc weer helemaal vrij. En kon ik weer heerlijk douchen, zonder dat het water bleef staan.

Joost Bruinsma

Ultra snel opgelost

5,0 rating
maart 19, 2019

Jeetje wat een drama, een verstopte riolering ik wist mij eigen geen raad meer maar gelukkig was er binnen nog geen 15 minuten iemand beschikbaar en heeft mijn probleem direct opgelost

Joke van Leeuwen
Call Now ButtonBel ons nu !