verstopping toilet

https://rioolservice-haarlemmermeer.nl/wp-content/uploads/2019/03/Toilet-verstopt-Hoofddorp-1280x720.jpg

verstopping toilet

085-0479626 ☎ 

wc ontstoppen , toilet verstopt, toilet verstopping, verstopte wc verstopping, urinoir, sanibroyeur lavabo ontstoppen.

Welkom bij ROH, wij zijn een loodgietersbedrijf dat zich richt op het ontstoppen van uw afvoer, toilet, sanibroyeur, wc, urinoir, lavabo en alle andere verstoppingen binnen uw huis tot aan de hoofdaansluiting op het riool. Wij zijn bereikbaar in Noord Holland op de volgende nummers.
Riool Service  verstopping toilet   !! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !!  085-0479626 ☎  .
Onze loodgieters ontstoppen uw  snel & vakkundig.

verstopping van het toilet

Een verstopping van het toilet kan ontzettend vervelend zijn. Vooral als u maar een toilet in huis heeft, betekent dit dat er geen gebruik meer van gemaakt kan worden. Toch komt het geregeld bij ieder huishouden voor. Het oplossen van een verstopt toilet kan een hele opgaven zijn. Het is daarom verstandig om een verstopt toilet te voorkomen.

!! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !!

Zoek een beschikbare loodgieter om uw wc te ontstoppen !

Typ uw adresgegevens in en klik op zoeken

Grote objecten zorgen snel voor een verstopt toilet

Een verstopt toilet wordt vaak veroorzaakt door een prop toiletpapier die vast is komen te zitten in de afvoer, maar er zijn nog veel meer oorzaken die kunnen leiden tot een verstopping van het toilet. Soms kan het voorkomen dat per ongeluk een object dat eigenlijk niet thuishoort in het toilet, zoals een toilet verfrisser of speelgoed, door kinderen, in het toilet beland. Deze kunnen ook vast komen te zitten in de toilet-afvoer.

Blokkering doorstromen water van wc naar riool

Wanneer deze objecten vast komen te zitten in de toilet-afvoer kan het water niet langer meer doorstromen naar het riool. Dit betekent dat het water geen kant meer op kan en zal blijven staan in het toilet. Het is daarom erg belangrijk dat wanneer u denkt te maken te hebben met een verstopping vooral niet nogmaals door te trekken. Dit zal het probleem, vooral het oplossen hiervan, vermoeilijken.

Oplossen verstopping

Wanneer een verstopping optreedt door grote objecten in een toilet, zoals bijvoorbeeld door speelgoed van kinderen, bevindt de verstopping zich vaak oppervlakkig in de toilet-afvoer. Vaak kunnen dit soort verstoppingen met de hand worden weggehaald. Wanneer het toilet tot de rand of hoog gevuld staat met water is de kans op overstromen groot. Het is daarom verstandig oude theedoeken of krantenpapier rondom het toilet te leggen waardoor het water eventueel kan worden opgevangen wanneer dit overstroomt. Daarnaast is het verstandig iets om uw hand te doen wanneer u in de toilet-afvoer reikt, omdat het anders niet erg hygiënisch is.

Wanneer het u niet lukt om het object met uw hand te verwijderen, kunt u ook, wanneer u deze in huis heeft, de ontstopper gebruiken om uw verstopping te verwijderen. De ontstopper is in staat, met zijn zuignap, de druk in de toilet-afvoer groter te maken. Hierdoor is het mogelijk dat het object losschiet en zo de doorstroom van water niet langer meer blokkeert. Mocht het zo zijn dat het u niet zelf lukt de verstopping te verhelpen, dan is het mogelijk dat er een andere aanleiding tot de verstopping is of deze dieper ligt in de toilet-afvoer. Het is dan verstandig een deskundige in te schakelen.

!! 6 Maanden 100% GARANTIE op de werkzaamheden !!

  4.5
  4,5 rating

  4.5 out of 5 stars (based on 156 reviews)
  Excellent60%
  Very good35%
  Average3%
  Poor1%
  Terrible1%

  Alle recensies

  Call Now ButtonBel ons nu !

  U kunt ons bellen voor meer info!